Ekrem İmamoğlu’ndan ‘aday mısınız?’ sorusuna yanıt

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “CHP Genel Başkanlığı’na aday mısınız?” sorusuna, “Benim aday olduğum tek şey var; ülkemizde aynen İstanbul’da olduğu gibi büyük bir değişim” yanıtını verdi.

28 Mayıs seçimlerinin ardında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), kurultay sürecini başlattı. Kurultayda kimlerin aday olacağı ise merak konusu. Gündeme sık sık gelen isimlerden biri olan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haliç Su Sporları Merkezi’nin açılışında konuştu.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İmamoğlu, adaylık konusunda “Benim aday olduğum tek şey var… Ülkemizde, aynı İstanbul’da olduğu gibi büyük bir değişim” dedi.

“Değişim konusundaki fikrimde net olarak kararlıyım” diyen İmamoğlu, “Menzile yürüme hususunda net olarak kararlıyım. Asla kişilere bağlı bir düzene değil, kalıcı bir demokrasi düzeninin bu ülkede var olması için, bunun partimizde de var olması yönünde kararlıyım” ifadelerini kullandı.

‘TÜRKİYE’YE ÇOK İYİ GELECEK’
İmamoğlu, şöyle devam etti: “İstanbul’da değişim nasıl çok güzel bir sonuç verdiyse eminim ki siyasetteki bu anlamda değişim, hele muhalefette ve kendi partimden başlayan bu kıvılcımın Türkiye’ye çok iyi geleceğini çok iyi görüyorum.”

‘ADAY MISINIZ?’ SORUSUNA YANIT
“CHP Genel Başkanlığı’na aday mısınız?” sorusuna İmamoğlu, “Benim aday olduğum tek şey var; ülkemizde aynen İstanbul’da olduğu gibi büyük bir değişim” yanıtını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.