Ekrem İmamoğlu: Antakya’da en büyük sorun telefonların çekmemesi

İBB Başkanı İmamoğlu, deprem bölgesinden açıklamalar yapmaya devam ediyor. İmamoğlu, İBB yardımlarının Hatay’a ulaşması için çalıştıklarını belirterek, bölgedeki en önemli sorunun telefonların çekmemesi olduğunu söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeye gitti.

İBB’nin bölgedeki yardımları hakkında bilgi veren İmamoğlu, bölgedeki en önemli sorunu açıkladı.

Telefonların çekmemesinin birçok işi yavaşlattığını belirten İmamoğlu, resmi sosyal medya hesbaı Twitter’dan, “Yardımların Hatay’a sağlıklı dağıtımı için özenli olarak çalışıyoruz. Bölgedeki en önemli sorun Antakya’da telefonların çekmemesi. Kurtarma çalışmalarının sağlıklı ilerlemesi, çadır kurulum ve yardım dağıtım noktalarının bilgisinin depremzedelere ulaştırılması için bu çok önemli” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.