Haluk Levent depremzedeler için Kıvanç Tatlıtuğ ve Oktay Kaynarca ile pazarlık yapacak

Yardım derneği kurucusu olan sanatçı Haluk Levent, deprem bölgesindeki yardımlarına devam etmek için İstanbul’a geldi. Ünlü sanatçı, birçok ihtiyaç için firma sahipleri ile görüşeceğini açıklarken, pazarlık esnasında yanında Oktay Kaynarca ve Kıvanç Tatlıtuğ’un da olacağını söyledi.

Sanatçı ve AHBAP Derneği’nin kurucusu Haluk Levent, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin hasaları için çalışmalarına devam ediyor.

Üç gündür deprem bölgesinde bulunan Haluk Levent, depremzedelerin acil ihtiyaçları için İstanbul’a döndüğünü sosyal medya hesabı Twitter’dan açıkladı.

Birçok ihtiyaç için şirketlerle görüşeceğiniz açıklayan Haluk Levent, pazarlık yaparken, yanında ünlü sanatçıların da olacağını ifade etti.

Levent’e eşlik edecek olan isimler arasında oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve Oktay Kaynarca gibi isimler de olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.