Eğlence Sektörü Ne Olacak?

Eğlence sektörünün önde gelen isimleri Milyon Tv’nin programcılarından İrfan Aslanhan’ın yayınına katıldı.

Yayında pandemiden olumsuz etkilenen eğlence sektörünün önde gelen işletme sahipleri Candan Tokdemir, Serhat Çiftçi, Erkan Kara, Hakan Berktaş’ın yanı sıra DJ Cihat Uğurel, David Şaboy, Halil Vergin ve Kaan Deniz gibi isimler yer aldı. Öte yandan yayına şarkıcı Arto ve Deha Bilimlier de katıldı.

Birçok kişinin katıldığı yayında COVID-19 nedeniyle işletme sahiplerinin ekonomik olarak belirsizlik içerisinde olması değerlendirildi. Gece kulüpleri ve eğlence mekanlarına getirilen kısıtlamaların sonucunun büyük sıkıntılar doğuracağını öne süren işletmeciler, sektörün ikinci plana atılmasından şikayetçi oldu.

blank

‘Mekan Sahiplerini Ne Yüzle Arayacaklar?’

Öte yandan yayına katılan Deha Bilimlier de yaşanan sıkıntılara sanatçı gözüyle yorumlarda bulundu. Sanatçıların sustuğundan yakınan Bilimlier, ‘Yarın öbür gün sahne alacaklar ne yüzle mekan sahiplerini arayacaklar’ diye konuştu. Şarkıcı Deha Bilimlier her konuda fikrini dile getiren isimlerin sustuğunu söyledi. Bilimlier şöyle devam etti;

”Bu sektörde sadece onlar yok. Garsonundan güvenlik görevlisine kadar insan var. Bunlar için konuşmaları gerekiyor. Ben ilk sahnemde ücret almayacağım.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.