Bodrum geceleri Deha Bilimlier’i sevdi

Yurt içi ve yurtdışında verdiği konserlerle adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Deha Bilimlier, önceki akşam Bodrum Yalıkavak’taki Pandemi Restaurant’da sahne aldı.

Her sahnesinde olduğu gibi muhteşem enerjisi ile sevenlerinin karşısına çıkan Bilimlier, repertuarında sevilen şarkılarının yanı sıra Müslüm Gürses Ahmet Kaya ve Neşet Ertaş gibi bir çok usta sanatçının parçalarına da yer verdi.

blank

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede adım atmadık yer bırakmayarak harika bir performansa imza atan başarılı şarkıcı, “Hançer” şarkısıyla kapattığı programını hayranlarının yoğun isteği üzerine iki kez bis yaparak duble yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.