Ece Erken’i çıldırtan olay

Ece Erken ile bir süredir adının aşk dedikodularına karıştığı İzmirli işadamı Nazım Torbaoğlu ile önceki akşam bir otelde buluştu.

Hürriyet’in haberine göre, Erken ve Torbaoğlu’nun buluşmasını bir takipçisi sosyal medyadan paylaşınca görüşme gün yüzüne çıktı. Çıkışta gazetecilerin görüntülediği ikilinin gergin halleriyle dikkat çekti. İlişkisini saklamadığını belirten Erken, “Görüştüğümü zaten söylemiştim. Aşk olup olmayacağını zaman gösterecek. Şimdi annemi almaya gidiyoruz” dedi.

Lobide otururken bir takipçisi tarafından görüntülerinin çekilmesine tepki gösteren Erken, “Lobide otururken çekmişler. Çeken bir kadın. Siz çekseniz anlarım ama insanların bunu yapması yanlış. Çok acizler. Kadına dava açacağım” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.