Ece Erken’den doğal gaz faturası tepkisi!

Kışla birlikte doğal gaz kullanımı artınca vatandaşın ardından ünlü isimler de evlerine gelen yüksek faturaları paylaşmaya başladı. Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu silahlı saldırıda kaybeden sunucu Ece Erken, son olarak gelen 3 bin 232 liralık doğal gaz faturasını paylaşarak ‘Ya hayırdı’ çıkışında bulundu.

Doğal gaz faturaları yeniden gündem olmaya başladı. Gelen zamlar zaman zaman sosyal medyada tepki alırken ünlü sunucu Ece Erken bir paylaşımda bulundu.

Eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümüyle zor günler geçiren Ece Erken reddi miras yaparak gündeme gelmişti. Son olarak ise oğluna bakıcı arayarak ayda 10 bin TL’yi gözden çıkaran Erken bakıcı bulamadığı için sitem etmişti. Erken’in bu sefer gelen doğal gaz faturasına sitem etti.

blank

‘YA HAYIRDIR BENİM EVİM BİR DAİRE!’
Ece Erken 3 bin 232 TL’lik faturayı görünce şoke oldu ve paylaşım yaparak “Ya hayırdı benim evim bir daire sadece bir daire gelen fatura 3232 TL pes!” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.