Atletico Madrid, Getafe forması giyen milli futbolcu Enes Ünal’a talip oldu

Kariyerini La Liga ekibi Getafe’de devam eden milli futbolcu Enes Ünal için çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Atletico Madrid’in takımdan ayrılması gündemde olan Joao Felix yerine iki adayı kadrajına aldığı ve bu isimlerden birinin Enes Ünal olduğu ileri sürüldü.

İspanya La Liga ekibi Atletico Madrid, Getafe forması giyen milli futbolcu Enes Ünal’a talip oldu.

İspanyol basınında yer alan habere göre Atletico Madrid, takımdan ayrılması gündeme gelen Joao Felix yerine iki aday belirledi.

“OYUN TARZI UYABİLİR”
Portekizli futbolcunun yerine belirlenen isimlerden birinin milli futbolcumuz Enes Ünal olduğu, diğer ismin ise Borussia Mönchengladbach forması giyen Marcus Thuram olduğu kaydedildi. Ünal’ın oyun stilinin Atletico Madrid’e uyabileceği belirtildi.

Atletico Madrid’in, Joao Felix’in satışından 100 milyon euro beklediği ve bu rakamın bir kısmını transfer için kullanmayı planladığı aktarıldı.

Bu sezon Getafe’de 16 maçta sahaya çıkan 25 yaşındaki Enes Ünal, 5 gol atıp 3 asist yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.