Kansere yakalanan Christoph Daum’dan haber var! Son halini paylaştı

Geçtiğimiz aylarda kansere yakalandığını duyurarak sevenlerini üzen Alman teknik patron Christoph Daum, sosyal medya hesabından yeni yıl mesajı paylaştı. Sağlık durumu hakkında da bilgi veren Daum, ”Kanser için önlem alın!” uyarısında bulundu.

Uzun senerler Türkiye’de teknik direktörlük yapan ve şampiyonluklar kazanan Alman çalıştırıcı Christoph Daum geçtiğimiz aylarda kansere yakalandığını açıklamıştı.

“YENİ YIL MESAJIM; KANSER İÇİN ÖNLEM ALIN!”
Başarılı teknik patron, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Destekleyici sözleriniz bana güç verdi ve tedavimi son derece olumlu etkiledi. İyileşme yolundayım. Yeni yıl mesajım; kanser için önlem alın!” mesajını verdi.

Alman teknik direktör Türkiye’de, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Bursaspor’da görev yaptı. İki kez Fenerbahçe ve bir kez de Beşiktaş ile Türkiye Ligi’nde şampiyonluk yaşayan Daum, Türkiye’de taraftarlar arasında da oldukça sevilen bir isim.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.