Ebru Şallı’ya şantaj şoku

Ebru Şallı, fotoşopla sahte olarak tasarlanan fotoğraflarını basına vermekle tehdit eden kişiden şikayetçi olsa da, şantajcının kimliği tespit edilmedi.Sabah’tan Dilek Yaman’ın haberine göre evli bir erkekle yaşadığı ilişkinin yankıları devam ederken Ebru Şallı, yeni bir gelişmeyle daha sarsıldı. Şallı, fotoşopla sahte olarak tasarlanan fotoğraflarını basına vermekle tehdit eden kişiden şikayetçi olsa da, şantajcının kimliği tespit edilmedi. Şallı, savcılıktan eli boş döndü. Olay, geçtiğimiz Nisan ayında meydana geldi. Şallı’yı medya sektöründen tanınmış bazı isimler arayarak, ellerinde özel fotoğrafların olduğunu ve bunları gazeteye vermeme karşılığında para istediklerini kaydetti. 21 Nisan günü savcılığa başvuran Şallı, bu kişiden şikayetçi oldu.

Savcılık tarafından Şallı’nın ihbarı üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yürütülen soruşturmada, ünlü mankeni arayan kişinin, sahte isim kullandığı tespit edildi. Ünlü manken, kendisine gönderilen fotoğrafları savcılığa delil olarak sunarken, gazete ve internet sitelerine verilmek üzere kendisine gönderilen bu fotoğraflarla şantaja maruz kaldığını anlattı.

TAKİPSİZLİK ÇIKTI

Yürütülen soruşturmada şüpheli tarafın kimliğinin tespit edilemediği belirtilirken Şallı’nın delil olarak sunduğu fotoğrafların, özel hayatını ihlal edecek nitelikte bir görüntü olmadığı belirtildi. Suça konu fotoğrafların Şallı’ya ait olmadığını ileri süren savcılık, dosyayı takipsizlikle sonuçlandırdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.