Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş’un kapısına haciz memurları dayandı!

Lüks hayatıyla adından söz ettiren Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş, eski eşi Gonca Derin’e aylık 6 bin TL olan nafakasını bir yıldır ödemeyince kapısına haciz memurları dayandı.

YouTube video

Uğur Akkuş ile eski eşi Gonca Derin arasındaki soğuk savaş sürüyor. Derin, son olarak Akkuş’un çocuklarını darp edip kaçırdığını iddia etmişti.

Akkuş hakkında yakalama kararı çıkartan Derin, “Ya Ebru’yu öldürecek ya çocuklarımı ya da beni” demişti.

UĞUR AKKUŞ’A HACİZ GELDİ

Eski manken Ebru Şallı ile evli olan iş adamı Uğur Akkuş için, “Bir yıldır aylık 6 bin TL olan nafakama ödemiyor” diyen eski eşi Gonca Derin, geçtiğimiz gün haciz memurlarıyla beraber soluğu Uğur Akkuş’un Mecidiyeköy’deki evinde aldı.

Çocuklarının nafakasını ödemeyen Akkuş’un faiziyle beraber yaklaşık 180 Bin TL olan borcunun 50 Bin TL’sini ödeyerek haczi durdurduğu öğrenildi.

Boşanma protokolünde yer alan bir diğer maddeye göre Uğur Akkuş’un, Gonca Derin’den olan çocuklarına Mecidiyeköy’deki rezidanstan iki daire vermesi gerekiyordu.

Takvim Gazetesi’nden Gökhan Kaya’nın haberine göre Akkuş protokole uymayarak bunu da yerine getirmedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.