Ebru Şallı, uzun zaman sonra yasak aşkı Uğur Akkuş’la birlikte görüntülendi

Evli Uğur Akkuş’la aşk yaşayan Ebru Şallı, uzun zaman sonra erkek arkadaşıyla ilk kez görüntülendi. Şallı, evlilik sorularına ‘Zaman gösterir’ dedi.

Ebru Şallı, uzun zaman sonra yasak aşkı Uğur Akkuş’la birlikte görüntülendi. Ünlü manken, önceki akşam gerçekleşecek bir defile için Rumelihisarı’ndaki kuaförüne giderek bakım yaptırdı. Erkek arkadaşı tarafından kuaföre bırakılan ünlü manken, basını fark edince sevgilisine, ”Kaç aşkım kaç’’ diye bağırdı.

BİR SORUN MU VAR?

Ünlü isim, Akkuş’un kendisini kuaförüne bıraktığı sırada neden panik yaptığı sorulunca, “Bırakabilir bunda bir sorun yok. Bir sorun mu var sizin açınızdan” diye konuştu. Akkuş’un Gonca Akkuş’la olan boşanma davası hakkında konuşmayan manken, evlilik sorularına ise “Zaman gösterir” dedi. Ünlü isim, imam nikâhı kıydıkları haberlerini de yalanladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.