Merve Şarapçıoğlu ve eşi Berk Oktay, dağıldı

Merve Şarapçıoğlu ve eşi Berk Oktay’ın hacker’lar tarafından sızdırılan çıplak fotoğrafları, çifti sosyal medyaya küstürdü. Şarapçıoğlu, hesabını dondururken Berk Oktay’da paylaşımlarını yoruma kapattı.

İki gün önce gece yarısı sosyal medyayı çalkalandıran Berk Oktay ve eşi Merve Şarapçıoğlu çifti hacker şoku yaşadılar. Hacker’lar ilk olarak estetik ameliyat sonrası çekilmiş bir fotoğrafı paylaşılan, sayfanın altına da ‘kocam beni dövüyor yardım edin’ notunu yazdı. Hemen arkasından 2 saat içinde 20 tane çıplak fotoğrafları sızdırılan çift, sabah saatlerinde savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu. İkilinin çıplak fotoğrafları saniyeler içinde sosyal medyada büyük ses getirirken, Şarapçıoğlu, sosyal medya hesabını hemen dondurdu.

TEPKİLERDEN KORKTULAR

Merve Şarapçıoğlu’nun yaşadığı hacker şokunun ardından ilk açıklamayı Berk Oktay yaptı. Avukatı aracılığıyla duyuru yapan Berk Oktay, sosyal medya hesaplarını yoruma kapattı. Gelen tepkiler yüzünden paylaşımları yoruma kapatan Oktay, özellikle genç takipçileri sayesinde sosyal medyada büyük popülerlik kazanmıştı. Hacker’larin Oktay ve Şarapçıoğlu’nun yatak fotoğraflarını paylaşmalarından sonra ikilinin büyük oranda takipçi kaybı yaşadığı görüldü.

ŞOK! Berk Oktay’ın ve eşinin çıplak fotoğrafları sosyal medyaya yayıldı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.