Dünyaca ünlü oyuncu Penn Badgley İstanbul’da

Rol aldığı Gossip Girl ve You dizisi ile dünya çapında geniş bir hayran kitlesine ulaşan Penn Badgley, Türkiye’ye geldi.

Netflix’in tüm dünyada ilgiyle izlenen dizilerinden YOU‘da, Elizabeth Lail ile başrolü paylaşarak Joe karakterine hayat veren ünlü oyuncu Penn Badgley, İstanbul’a geldi!

blank

Netflix tarafından misafir edilen ve ilk defa Türkiye’ye gelen Penn Badgley, önceki akşam ELLE Style Award 2019 davetine katıldı. Ünlü oyuncu ELLE Style Award 2019 gecesinde Uluslararası Yıldız Ödülü ile onurlandırıldı.

Ünlü oyuncu ödülünü ise yine Netflix’te yayınlanan Hakan Muhafız dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü’nün elinden aldı.

YOU dizisinin 2. sezonu 26 Aralık tarihinde Netflix’te yayınlanacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.