Dünyaca ünlü oyuncu Demi Moore’a tecavüz eden adamın kim olduğu ortaya çıktı!

Dünyaca ünlü oyuncu Demi Moore, kendi hayatını anlattığı kitabında 15 yaşında yaşadığı akılalmaz olayı açıkladı. Kendisinden yaşça büyük bir adamın cinsel istismarda bulunduğunu belirten Moore, bunu yapan kişinin kimliğini ortaya çıkarttı.

Ünlü yıldız Demi Moore, geçtiğimiz ay hayatını anlattığı kitabında küçük yaşta yaşadığı tüyler ürperten bir olaya yer verdi. Moore, 15 yaşındayken kendinden yaşça büyük bir adamın kendisine cinsel istismarda bulunduğunu anlatmıştı. O kişinin kim olduğu ise ortaya çıktı.

“PARA KARŞILIĞINDA İLİŞKİYE GİRMEK NASIL BİR DUYGU”

Demi Moore’un annesi Virginia King, erkeklerin dikkatini çekmek için sürekli kendisini gece kulüplerine götürdüğünü, bir gece eve döndüklerinde evde bir adamın bulunduğunu ve annesine 500 dolar verdikten sonra cinsel istismarda bulunduğunu daha sonra kendisine “Para karşılığı ilişkiye girmek nasıl bir duygu” diye sorduğunu söyledi.

blank

OKULDAN ALIP BİRKAÇ KEZ CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDU

İngiliz The Sun gazetesi Moore’un iddialarına karşın Basil’in kızı ile irtibata geçti ama kızı hiç bir açıklama yapmadı. Moore, Basil’in bazen birkaç kez kendisini okuldan alıp evinde cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. Demi Moore, doğmadan önce babası annesini terk etmişti.

KİMLİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Demi Moore’a tecavüz eden adamın kim olduğu ortaya çıktı. Demi Moore, yaptığı açıklamada bu kişinin “aile dostları” Val Doumas olduğunu söyledi. Yunan asıllı olduğu açıklanan adamın, Los Angeles’ta La Cage Aux Folles adlı popüler gece kulübünün sahibi olduğu ortaya çıktı.

Doumas ile birlikte Mirabelle adlı restoranı işleten George Germanides, The Sun gazetesine yaptığı açıklamada, adamın gerçek adının Basil Doumas olduğunu belirtti.

”YEDİ YIL BERABER ÇALIŞTIK”

Germanides, “Gerçek adı Basil’si ama hepimiz ona Val diye seslenirdik. Çok parası vardı, 1974 yılında ortağımdı. Yedi yıl beraber çalıştık.” açıklamasında bulundu.

Germanides, Demi Moore’un açıklamaları hakkında ise bilgi sahibi olmadığını söyledi. “Eğer bu olay gerçekten yaşandıysa çok üzücü. Ama benim konuyla ilgili bilgim yok” dedi.

Tecavüz olayı gerçekleştiğinde 48 yaşında olan Basil Doumas, 1997 yılında ise hayatını kaybetmiş.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.