D&R Live etkinlikleri İstanbul’da devam ediyor

D&R, gerçekleştirdiği imza günlerinde sevilen isimleri hayranlarıyla buluşturuyor.

D&R Live etkinliklerinin İstanbul ayağında bu hafta kerem Görsev, Sinan Akyüz ve Büşra Küçük sevenleriyle bir araya gelecek. Kerem Görsev, imza gününde dinleyenlerine mini solo konser verecek.

Türkiye’nin çok satan ve okur kitlesi tarafından takip edilen yazarlarından Sinan Akyüz, 30 Kasım Cumartesi günü D&R Capacity’de gerçekleşecek imza gününde okuyucuları ile bir araya geliyor. Etkinlik, saat 15.00’te başlayacak.

Gençliğin edebiyat fenomeni Büşra Küçük, okurlarıyla imza gününde buluşuyor. 30 Kasım Cumartesi günü saat 15.00’te D&R Trump’ta gerçekleşecek imza günü etkinliğinde genç yazar, kitaplarını sevenleri için imzalayacak.

Kerem Görsev canlı performans sergileyecek

Ünlü müzisyen Kerem Görsev, yeni albümü “Perfect Balance”ı D&R’da imzalıyor. Görsev’in aynı zamanda mini bir konser vereceği etkinlik, 1 Aralık Pazar günü saat 16.00’da D&R İstinye Park’ta düzenlenecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.