D&R’ın fırsat kampanyalarıyla sömestr yine çok keyifli!

Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R, sömestr kampanyalarıyla hem çocukların hem de ailelerin kalbini fethediyor!

Seçili çocuk kitaplarında, Buddyphones kulaklıklarda, LEGO, Dickie, Steffi ve Evi marka oyuncaklarda kaçırılmayacak fırsatlar, minikleri ve aileleri bekliyor. Ayrıca D&R mağazalarındaki yeni tasarımlı hediye kartlarından alanlar, sevdiklerinin hediyelerini diledikleri gibi seçebilmelerini de sağlıyor.

Çocuk kitaplarında %25 indirim fırsatı!

Okullar kapanıyor, çocukların tatil günleri başlıyor! Kültür, sanat ve eğlenceyi tek çatı altında birleştiren D&R, seçili kitaplarda geçerli fırsat kampanyasıyla kitap tutkunu çocukların tatil neşesine neşe katıyor! 17 Ocak-1 Mart tarihleri arasında geçerli kampanya kapsamında seçili çocuk kitapları, %25 indirimle küçük kitap kurtlarıyla buluşuyor.

Buddyphones kulaklıklar ile çocuklar için doyasıya eğlence D&R’da!

Çocuk kulaklıkları üzerinde uzmanlaşmış dünyadaki tek marka Buddyphones, sömestr’da indirimli fiyatlarlarla minik müzik tutkunlarını bekliyor! 17-31 Ocak tarihleri arasında geçerli kampanya kapsamında D&R’a gelenler, Buddyphones kulaklıkları %20’ye varan indirimlerle alıyor! Birden çok çocuğun birlikte müzik dinleyebilmesine uygun kulaklıklar, uçakta kullanım imkanı sağlayan özel adaptöre de sahip. Dayanıklı malzemeden üretilen ve katlanabilir özelliği ile göz dolduran Buddyphones, ürün paketinde yer alan farklı sticker’lar ile çocukların kendi tasarımını yapabilmesine fırsat tanıyor. D&R mağazalarında bulabileceğiniz Buddyphones kulaklıklar, 5 farklı model seçeneğiyle sunuluyor. Minik kulakların güvenli dostu Buddyphones, kullanım kolaylığıyla çocuklar için ideal. Buddyphones modelleri, kılıflarıyla beraber özellikle tasarımlarıyla miniklerin kalbini fethediyor. Güvenli ve kaliteli oluşu, Buddyphones kulaklıkları aileler için de tercih edilebilir kılıyor.

LEGO, Dickie, Steffi ve Evi marka oyuncaklar indirimlerle D&R’da!

Bu sömestr en güzel karne hediyeleri D&R dünyasında! Çocuğunuza sömestr tatilinde biraz yaratıcılık ve hayal gücü hediye etmeye ne dersiniz? D&R’ın 3 Şubat’a kadar geçerli indirim

kampanyası kapsamında seçili LEGO ürünlerinden alanlar, %40 indirim fırsatından yararlanıyor. Minikler yaratıcı LEGO setleriyle eğlenirken öğreniyor.
17 – 31 Ocak tarihleri arasında geçerli bir diğer kampanya hem aileleri hem çocukları mutlu ediyor. Çocuklarına Dickie, Steffi ve Evi marka oyuncaklardan alanlar, ikinci ürüne %50 indirimle sahip oluyor! Miniklerin iç dünyasını zenginleştirici oyuncaklar, onların kendilerini daha iyi ifade etmelerini sağlıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.