D&R, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü ünlü yazarların katılımıyla kutluyor

Başarılı kadınlar D&R mağazalarında sevenleriyle buluşuyor.

D&R, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, birçok mağazasında pek çok etkinliğe imza atacak. Kadınlar Gününe özel olarak organize edilen etkinliklerde Gülten Dayıoğlu, Ebru Cündübeyoğlu ve Başak Sayan D&R mağazalarında okuyucuları ile sohbet edecek ve kitaplarını imzalayacak.

Çocuk ve gençlik edebiyatının en önemli temsilcilerinden yazar Gülten Dayıoğlu, D&R İstinye Park’ta 10 Mart Pazar günü saat 15.00’de gerçekleşecek imza gününde kitaplarını okurları için imzalayacak.
Hem kamera karşısında hem de tiyatro sahnesinde seyirciyle buluşmaya devam eden Ebru Cündübeyoğlu, yeni kitabı “Ferda” ile D&R Live etkinliğinin konuğu olacak. 10 Mart Pazar günü saat 14.00’de gerçekleşecek imza gününe D&R Suadiye mağazası ev sahipliği yapacak.

Giderek büyüyen bir okur kitlesinin takip ettiği Başak Sayan, “Nigâhdar” isimli yeni kitabını 10 Mart Pazar günü saat 16.00’de D&R Zorlu’da imzalayacak. Sayan, yeni kitabında okuyucuyu Hallac’ı Mansür’un kayıp risaleleri ekseninde tarihin derinliklerine sürükleyerek, tasavvuf, din, Tanrı kavramları ile atom fiziği ve kuantum evreninin iç içe geçtiği heyecan dozu yüksek bir dünyaya götürüyor.

10 Mart 2019 15.00 Gülten Dayıoğlu İstinye Park

10 Mart 2019 14.00 Ebru Cündübeyoğlu Suadiye

10 Mart 2019 16.00 Başak Sayan Zorlu

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.