‘Dost Kazığı’ filminin çekimleri Marmaris’te başladı

Yapımcılığını Klan Film’in yaptığı başrollerinde Müjde Uzman, Ruhi Sarı, Cemal Hünal, Serkan Kuru, Açelya Elmas ve Buket Akpunar’ın rol aldığı oyuncu kadrosunda Eren Pekgöz, Ali Emrah Sürtal ve Büşra Karaağaç gibi isimlerin yer aldığı ‘Dost Kazığı’ isimli sinema filminin çekimleri Muğla’nın gözde tatil beldesi Marmaris’te başladı. Lalila Blue Suite Otel’de düzenlenen okuma provasında oyuncular basın mensupları ile bir araya gelerek soruları yanıtladı.

‘Dost Kazığı’ Filminin Setine Dost Ziyareti

Uzun süredir Marmaris’te tatilde olan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı’nın ziyareti ile basın toplantısında renkli anlar yaşandı. Cemal Hünal’ın Survivor yarışması finaline katılmak zorunda kalmasından dolayı katılamadığı okuma provasında basın mensupları tarafından yöneltilen “Dost kim kazık atan kim” sorusuna Ruhi Sarı, “Filmde her an her şey olabilir. Kazığın kimden geleceği belli olmaz” diye cevap vererek herkesi kahkahaya boğdu. Müjde Uzman “Ben filmin senaryosunu çok sevdim. Roller konusunda açıklama yapmak zor çünkü sonu çok sürprizli. Ben filmin sonuna vuruldum zaten. Bizim için hem iş hem tatil olacak” diye konuştu.

Yönetmenliğini daha önce ‘Benim Tatlı Yalanım’, ‘Tatlı İntikam’, ‘Umutsuz Ev Kadınları’, ‘Güllerin Savaşı’ gibi başarılı yapımların yönetmeni Barış Erçetin’in üstlendiği filmin senaryosunu ise son dönemin güçlü kalemlerinden Cafer Can Kara üstlendi.

blank

Çekimleri üç hafta devam edecek olan ‘Dost Kazığı’ filminin okuma provasına sürpriz yaparak Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da katıldı. Oktay, Marmaris’in son yıllarda sinema sektörünün ilgi odağı olmasından memnuniyetini belirtirken, “Marmaris’in ulusal ve uluslararası arenada tanıtımına katkı sağlayan bu tür kültür sanat etkinliklerine destek vermekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Filmin Konusu;

Yaklaşık dört saat süren okuma provasının ardından havuz başında stres atan oyuncular ile yakından ilgilenen Lalila Blue Suite Otel’in sahibi iş insanı Mustafa Feyzullah kültür sanat etkinliklerine her daim destek olduklarını belirtti.

Ekim 2021‘de sinem seyircisi ile buluşacak olan komedi türündeki ‘Dost Kazığı’ filminin kısa konusu ise balayı tatiline gelen bir çiftin (Ruhi Sarı-Müjde Uzman) yakın arkadaşlarının (Buket Akpunar-Serkan Kuru) bir yanlış anlaşılma silsilesi içerisinde ayrılık kararı alması üzerine onları barıştırmak için giriştikleri komik mücadeleyi ele alıyor. Filmin sürpriz karakterine hayat veren Cemal Hünal’ın Cenk karakteri olarak hikayeye dahil olmasından sonra iyice karışan işler sürpriz finaliyle seyirciyi şaşırtmaya hazırlanıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.