Dönence bir kez daha zirvede yer aldı

Salı akşamının galibi Dönence bir kez daha zirvede yer aldı. Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği dizisi Dönence yayınlanan 4’üncü bölümü ile salı akşamına bir kez daha damgasını vurdu.

Hikayesi ve oyunculuk performanslarının yanı sıra İzmir Foça’nın güzelliğinin de ekrana geldiği dizinin dördüncü bölümü bu hafta da seyirciden tam not aldı.

blank

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence yayınlanan yeni bölümü ile; Total kategoride 3.38 reyting, yüzde 13,02 izlenme payı alarak zirvede yer aldı. 20+ABC1 kategorisinde 2,88 reyting ve yüzde 11,28 izlenme payı ile, AB kategorisinde ise 2.38 reyting yüzde 10.58 izlenme payı alarak günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

Duygu dolu sahnelerin öne çıktığı dördüncü bölüm sosyal medyada da oldukça konuşuldu.

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence’de Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Doğa Karakaş, Nazlı Çetin, Berfin Ant, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya gibi başarılı isimler yer alıyor.

Dönence yeni bölümü ile 1 Ağustos Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.