”Barbie The Movie” filminin albümü çıktı

2023’ün merakla beklenen ”Barbie The Movie” filmi, tüm dünyada gişe rekorları kırarken filmin müziklerinden oluşan albümü ”Barbie The Albüm” de Atlantic Records etiketiyle yayımlandı.

Türkiye’de en çok izlenen, son yılların en iyi haftasonu açılışlarıyla gişe hasılatı kıran 397 bin seyirciyi ağırladığı, ”Barbie The Movie” filmi, başarılı grafiği karşısında sosyal medyada da paylaşımları ile gündemden düşmedi. Sosyal medyada ”Barbie The Movie” albümünden şarkılar eşliğinde rekor paylaşımlarda bulunan izleyenler, albüme de büyük bir merak uyandırdı.

blank
Evoto

Bruno Mars, Miley Cyrus gibi isimlerin ve pek çok başarılı prodüksiyonun süpervizörü olan Mark Ronson yönetiminde hazırlanan albüm, geçtiğimiz haftalarda piyasaya sunulan Dua Lipa’nın ”Dance The Night”, Nicki Minaj, Ice Spice & Aqua ”Barbie World”, KAROL G ”Watati” ve Charli XCX ‘in ”Speed Drive” gibi şarkıların ardından albüme sürpriz olarak eklenen Billie Eilish ve Sam Smith gibi dünya çapında süperstarlardan oluşan yıldız kadro ile tamamlandı.

Barbie The Albüm, adeta yıldızlar geçidini andıran rüya kadrosuyla en az film kadar dikkat çekiyor. Albümde yer alan dünyaca bilinen star isimler ise şu şekilde; Lizzo, Dua Lipa, Nicki Minaj, Ica Spice, Charli XCX, Karol G, Aldo Ranks, Billie Eilish, Tame Impala, Ryan Gosling, Dominic Fike, HAIM, Sam Smith, Yhe Kid Laroi, Khalid, Pink Pantheress, GAYLE, Ava MAx, FIFTY FIFTY, Kaliii.

”Barbie The Album”, Atlantic Records etiketiyle tüm dijital platformlarında yerini aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.