Dilek Taşı dizisinde yönetmen değişikliği

Pastel Film‘in imzasıyla ekranlara gelen dönem dizisi ‘Dilek Taşı’nı artık Volkan Kocatürk yönetecek. Senaryosunu Can Sinan’ın kaleme aldığı dizinin başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay paylaşıyor.

Pastel Film’in Kanal D için çektiği dönem dizisi ‘Dilek Taşı’nın yönetmeninde değişikliğe gidildi. Perşembe günleri ekrana gelen dizinin 7. bölümünden sonra yeni yönetmenle yola devam edilecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, dizinin kurucu yönetmeni Altan Dönmez‘in görevini Volkan Kocatürk devraldı.

DİZİNİN KONUSU
1987 yılında başlayan hikayede yer alan Aras Rona ve Rüçhan Rona, oldukça varlıklı bir ailenin üyeleridir. Figen Kutlu, ailesiyle birlikte Rona ailesinin malikanesinde yaşamaktadır.

İdam cezasıyla yargılanan Mustafa, karısı Canan ve kızı Cemre’yle İstanbul’un gecekondu mahallesinde hayatını sürdürmeye çalışan otuzlu yaşlarının başında bir adamdır. Karısı Canan amansız bir hastalığın pençesindedir. İyileşmesi için acilen ameliyat olması gerekmektedir. Mustafa ise parayı nasıl bulacağını bilemiyordur.

Çalıştığı fabrika lokavttan dolayı uzun süredir kapalıdır. Fakat Mustafa ameliyat için gereken parayı bir şekilde bulmak zorundadır. O güne kadar kimsenin önünde boyun eğmemiş, onuru, haysiyeti için yaşamıştır Mustafa. Fakat şimdi yardım istemekten başka çaresi yoktur. Fabrikanın sahibi Yakup Bey’i bulup aylardır ödenmeyen maaşlarını istemek için yola çıkar. Parayı alıp karısını ameliyat ettirecektir. Ancak o gün yaşananlar Mustafa’nın ve kızı Cemre’nin bütün hayatını kökünden değiştirecektir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.