DİKKAT! WhatsApp üzerinden izinsiz olarak gruplara eklenme dönemi bitiyor

WhatsApp Uygulaması yakın dönemde alacağı bir güncelleme ile hangi gruplara kimler tarafından eklenebileceğinizi kontrol etmenize imkân sağlayacak.

WhatsApp Uygulaması yakın dönemde alacağı bir güncelleme ile hangi gruplara kimler tarafından eklenebileceğinizi kontrol etmenize imkân sağlayacak.

Son dönemde artmaya başlayan Grup Sorununa karşın bir önlem almayı planlayan WhatsApp ilk etapta sizi kimlerin gruplara ekleyebileceğini belirlemenizi isteyecek.

Bu süreçte dilerseniz Herkes ya da Hiç Kimse seçeneklerini seçebilecek veya Rehberinizdeki Kayıtlı Kullanıcıların sizi ekleyebilmesine olanak sağlayabileceksiniz.

blank

Önce davetiye gelecek sonra gruba ekleneceksiniz

Yeni sistemle beraber sizi Gruplara Ekleme İzni olan bir kullanıcı sizi bir gruba eklese dahi ilk olarak size bir davetiye gelecek.

Bu davetiyeyi onaylayana kadar gruba girişiniz yapılmayacak, atılan mesajları göremeyecek, sizin grupta olduğunuzu da kimse göremeyecek.

Bu daveti kabul ederseniz gruba girişiniz yapılacak. Kabul etmezseniz bu durumda sessiz sedasız gruba giriş yapmadan ilgili gruptan çıkmış olacaksınız.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.