Devran Çağlar’ın ölümüyle ilgili şok iddialar!

56 yaşındaki arabesk şarkıcısı Devran Çağlar geçtiğimiz günlerde evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.

Marmaris’te önceki gün son yolculuğuna uğurlanan sanatçının cenaze törenine sanat dünyasından kimse katılmadı.

BÜYÜK İDDİA!

Devran Çağlar’ın ölümünün ardından ortaya atılan iddialar şoke etti. İddiaya göre daha önce tüp mide ameliyatı olan Devran Çağlar istediği kiloya ulaşamayınca doktora danışmadan bitkisel zayıflama ilaçları kullandı ve hayatını hiçe saydı. Diğer bir iddiaya göre Devran Çağlar yüksek dozda uyuşturucudan hayatını kaybetti.

ACILI ANNENİN FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI

Tüm bu iddialara evladını kaybeden acılı anne cenaze töreninde feryat ederek yanıt verdi. ‘’Oğlumun günahını alıyorlar, tüm gazeteleri şikayet edeceğim.’’ Bakalım önümüzdeki günlerde sır ölümle ilgili ne gelişme yaşanacak?

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.