Deneyimli gazeteci Fethi Akar kansere yakalandı

Yaklaşık sekiz ay önce öksürük ve halsizlik şikayetiyle hasteneye giden ancak tedavilere bir türlü cevap veremeyen Akar’a yapılan diğer tetkikler sonucunda Kolon Kanseri teşhisi konuldu. Hastalık karaciğer, akciğer ve kemiklere metastaz yapınca Akar’a derhal ışın tedavisi yapıldı. 14 günlük ışın tedavisinin ardından deneyimli gazeteciye kemoterapi uygulanacak.

Gazeteciliğe Fotospor Gazetesi’nde stajyer muhabir olarak başlayan Fethi Akar Türkiye’de özel radyoların kurulmasıyla birlikte bir süre Radyo Programcılığı yaptı.

Daha sonra HBB Televizyonu Haber Merkezinde televizyon gazeteciliğne geçiş yapan Akar, Kanal 6, Flash TV, Star, TGRT, Kanal T, ATV, Kanal 7 televizyonlarının haber merkezleri ve program bölümlerinde çeşitli görevlerde bulundu. Feth-i Alem isimli gezi programı hazırlayıp sunan Akar, Birleşmiş Milletlerin katliamlara sessiz kalmasını Ana Haber bültenine çıkardığı öküzle protesto ederek dünya televizyonlarında bir ilki gerçekleştirdi.

Fethi Akar son olarak günlük yazılarıyla Medyasiyaset isimli haber sitesinde okurlarıyla buluşuyordu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.