Demet Özdemir, Hazar Ergüçlü ve Hande Erçel’i geçerek en çok konuşulan isim oldu

Televizyon ekranlarında yayınlanan dizilerin sevilen oyuncuları sosyal medyada milyonlarca kişiye hitap ediyor. Birçok dizide rol alan kadın oyuncular oynadıkları dizilerdeki karakterleri ve özel yaşantılarıyla sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrol oyuncusu Demet Özdemir geçtiğimiz hafta rakiplerini geride bırakarak sosyal medyanın en çok konuşulan kadın oyuncusu oldu.

Demet Özdemir tüm rakiplerini geride bırakarak zirvedeki yerini aldı. Son yıllarda artan sosyal medya kullanımı sayesinde ünlü oyuncular da milyonlarca takipçi sayısına ulaştı. Oynadıkları diziler harici sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla da sık sık gündeme gelen oyuncular kıyasıya rekabet içerisine girdi. Milyonlarca kişiye hitap eden oyuncular sosyal medya üzerinden de gelir elde etmeye başladı.

blank

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrol oyuncusu Demet Özdemir’in Instagram hesabında 12,4 milyon, Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızı Hande Erçel’in 19,3 milyon, Çukur dizisinin sevilen ismi Ece Yaşar’ın 742 bin, Alev Alev dizisiyle büyük çıkış yakalayan Hazar Ergüçlü’nün 2,7 milyon takipçisi bulunuyor.

DEMET ÖZDEMİR ZİRVEDE

Digilup tarafından yapılan araştırmaya göre geçtiğimiz hafta sosyal medyada en çok konuşulan isim Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat veren Demet Özdemir oldu. Geçtiğimiz hafta ise Hande Erçel birinci, Demet Özdemir ikinci olmuştu.

HAZAR ERGÜÇLÜ BÜYÜK ÇIKIŞ YAKALADI

Show Tv’de yayınlanan Alev Alev dizisinin başarılı oyuncusu Hazer Ergüçlü Demet Özdemir’in ardından en çok konuşulan kadın oyuncu oldu. Ergüçlü, Hande Erçel, Ece Yaşar, Biran Damla Yılmaz ve Tuba Büyüküstün’ü geride bırakarak büyük bir çıkış yakaladı.

MTM Medya Takip Merkezi’nin profesyonel sosyal medya dinleme servisi Digilup verilerine göre, bu hafta yerli dizilerde rol alan kadın oyuncuların sosyal medya sıralamasında, zirvedeki isimler değişti.

Tv 8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan Demet Özdemir, büyük bir çıkış sağlayarak ilk sıraya yerleşti.

Dikkat çeken bir başka yükseliş de Alev Alev dizisinin Çiçek’i Hazar Ergüçlü’de görüldü. Ergüçlü’nün yansımaları 10 kat artarak, oyuncuyu 2. Sıraya yükseltti.

Haftalardır zirvedeki yerini koruyan Hande Erçel ise bu hafta 3. Sırada yer aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.