İpek Özcan “Böyle Yalnız Kalınır mı?”

“Söylesene Sadece”, “Laf Cambazı”, “Bak Bana”, “Dönsün Dünya” ve “Unutulur Zamanla” isimli şarkılarıyla büyük beğeni toplayan İpek Özcan, 19 Şubat Cuma günü Avrupa Müzik markasıyla “Böyle Yalnız Kalınır mı?” isimli yepyeni şarkısını yayınlamanın heyecanını yaşıyor.

Sözü ve kapak tasarımı İpek Özcan’a ait olan şarkının beat’ı Pasıfıc; düzenleme, mix ve masteringi ise Murat Özçelik imzası taşıyor. “Böyle Yalnız Kalınır mı?”, dinleyicilerini alternatif pop türündeki müziği ile vokali birleştiren eğlenceli ve enerjik bir şarkı.

Şarkıda, kendi yalnızlığıyla dalga geçen bir kadını dinliyoruz. Şarkı, neden yalnız kaldığına bir türlü anlam veremeyen ve kendi kendine de eğlenebilen kadınların iç dünyasını seslendiriyor. Enerjik ve pozitif bir ritimle sürüklenirken hem dans edecek, düşünecek hem de yalnızlığımızı unutacağız.

Özcan; İstanbul Üniversitesi Endüstri Mühendisliği eğitimini bitirdikten sonra tiyatro ve müzik eğitimi alarak Beşiktaş Kültür Merkezi bünyesinde tiyatro oyunlarında oynadı. Bir yandan oyunculuğu devam ederken bir yandan da çocuk yaşlardan beri devam ettirdiği yazarlığa ve müziğe sıkı sıkı tutundu. 2020’den bu yana 5 single çıkartan İpek Özcan; hayatına oyunculuk, yazarlık ve besteler kattığı yıllardan sonra artık kendi yazdığı şarkıları dinleyicilerle buluşturmaya devam ediyor.

İpek Özcan’ın yeni şarkısı “Böyle Yalnız Kalınır Mı?” tüm dijital platformlarda, video klibi ise MuzikPlay’de yayında.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.