Gonca Vuslateri’den yıllar sonra gelen Şevket Çoruh itirafı!

Ünlü şarkıcı Hakan Altun’la yaşadığı aşkla uzunca bir süre konuşulan Gonca Vuslateri, Şevket Çoruh hakkında yıllar sonra itirafta bulundu. Sağlık çalışanlarına destek olmak amaçlı ‘Destek Hayat Değişir’ projesinde yer alan Vuslateri, Arka Sokaklar’ın Mesut’u Şevket Çoruh’un kendisine maddi olarak zorlandığı dönemde destek olup faturalarını ödediğini söyledi.

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Gonca Vuslateri, sağlık çalışanlarına destek olmak amaçlı ‘Destek Hayat Değişir’ projesinde yer aldı. 15 ünlü isim hayat hikayelerini kağıda dökerken Vuslateri, itirafı ile olay oldu.

Hayat hikayesini kaleme alan isimler arasında Gonca Vuslateri, Haldun Dormen, Rutkay Aziz, Kalben, Şahika Ercüment ve Ufuk Sarıca gibi isimler yer alıyor.

blank

Hakan Altun ayrılığı ile konuşulan Vuslateri’nin hayat hikayesindeki detaylar gündem oldu. Şevket Çoruh’un kendisine maddi olarak zorlandığı bir dönemde yardımcı olduğunu ve faturalarını ödediğini söyleyen Vuslateri, itirafı ile magazin gündemini salladı.

HAKAN ALTUN SORUSUNA ÖFKELENMİŞTİ

Vuslateri, geçtiğimiz günlerde muhabirlerin kendisine Hakan Altun’u sormasına sinirlenerek ‘Bir tutturdunuz Hakan da Hakan, geçmiş olsun diyen yok. Sevgili babacığım kalp krizi geçirdi, kimse sormadı. Varsa yoksa Hakan, hayatta daha önemli şeyler var’ demişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.