Defne Samyeli, görüntü vermemek için hastaneyi birbirine kattı!

Cem Yılmaz ile sürdürdüğü 2 yıllık aşkı geçtiğimiz günlerde sonlandıran Defne Samyeli, önceki gün Fulya’da bir hastanede görüntülendi. Samyeli görüntü vermemek adına yaptığı hareketlerle dikkat çekti.

Hasta olan bir arkadaşını ziyarete gelen Defne Samyeli, çıkışta gazetecilerin olduğunu görünce panikten ne yapacağını şaşırdı. Yanında bulunan yaşlı bir teyzeyi arabasına bindiren Samyeli, sonrasında koşar adım hastaneye girdi. Danışmada bulunan yetkililer ile hararetli bir konuşma yapan Samyeli, gazetecileri kimin çağırdığını sordu.

blank
Defne Samyeli

Sadettin Saran ile aşk yaşadığı iddia edilen Samyeli, arabasının gelmesi ile koşar adım direksiyonun başına geçti. Aşk sorularına yanıt vermeyen oyuncu, arabasının önünde duran başka bir aracı görünce çılgına döndü.

Defne Samyeli

Dakikalarca korna çalan oyuncu, yolun açılması ile hızlıca oradan ayrıldı.

Defne Samyeli: Dedikodu programlarına içerik sağlamak amacıyla…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.