Dark’ın final sezonundan ilk görüntü geldi!

Netflix, izlenme rekorları kıran Dark dizisinin yeni sezonunun başlama tarihini açıkladı. Yeni sezondan görüntülerin de yer aldığı duyuru videosu sosyal medyada binlerce kişi tarafından paylaşıldı.

Netflix’in dünya genelinde en çok sevilen dizileri arasında yer alan Dark ile ilgili yeni bir duyuru yapıldı.

Netflix tarafından yapılan bu videolu duyuru ile Dark 3. sezon tarihi resmi olarak açıklanmış oldu. Buna göre Dark dizisi, 27 Haziran 2020 tarihinde yayınlanacak.

Netflix tarafından yayınlana söz konusu bu videoda, “Son döngü başlamak üzere. Döngü nihayet kırılacak mı?” açıklaması kullanıldı.

FİNAL YAPACAK

İlk olarak 1 Aralık 2017 tarihinde yayınlanan dizi, Netflix’in önemli bilim kurgu yapımları arasında yer alıyor. Ülkemizde de önemli bir izleyici kitlesine sahip olan dizi, 3. sezonuyla final yapacak.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.