Dardanel’in fabrikasında elle paketleme görüntüsü olay oldu

Konserve ton balığı üreticisi Dardanel’in paketleme tesislerinde kaydedilen görüntülerde eldiven kullanılmaması ve içerikte yer almayan ürünlerin bulunduğunun görülmesi dikkat çekti.

YouTube video

Hazır gıda üreticisi Dardanel’in paketleme tesislerinde bir Instagram ınfluencerı tarafından kaydedilen görüntüler kısa süre içerisinde sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından paylaşılarak eleştiri konusu oldu.

Tesislerde paketleme aşamasında görev alan çalışanların neredeyse hiçbirinin eldiven kullanmaması üzerinden sert eleştirilerin konusu olan Dardanel’in fabrikasındaki görüntülerde dikkat çeken bir diğer detay ise ürünün içeriğinde salamura suyu olduğu ifadesi yer almamasına rağmen kısa videoda paketlere salamura suyunun da eklendiği görülüyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.