Daniel Craig sonrası yeni James Bond kim olacak?

Ünlü Hollywood yıldız Daniel Craig’in Ölmek İçin Zaman Yok’tan (Not Time To Die) sonra James Bond rolünü bırakması, ikonik role kimin geçeceğine dair tartışmaları bir süredir diri tutuyor.

Ünlü Hollywood yıldız Daniel Craig’in Ölmek İçin Zaman Yok’tan (Not Time To Die) sonra James Bond rolünü bırakması, ikonik role kimin geçeceğine dair tartışmaları bir süredir diri tutuyor.

FARKLI İSİMLER GEÇİYOR

Independent Türkçe’nin haberine göre; Mad Max: Fury Road ve Venom gibi filmlerde yer alan Tom Hardy’nin yeni James Bond olmak açısından güçlü bir aday olduğu belirtilmişti. Tom Hardy’nin yanı sıra Enola Holmes ve Witcher gibi yapımlarla dikkat çeken Henry Cavill de Bond rolünde yer almayı çok istediğini söylemişti.

MURPHY İHTİMALİ DÜŞÜK

Peaky Blinders dizisiyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Cillian Murphy’nin ismi de bu iddialar arasında yer alsa da Express’e konuşan bir kaynak, Murphy’nin Bond olarak beyazperdeye gelmesinin ihtimalinin düşük olduğunu belirtti.

DİZİ DEVAM EDİYOR

Sevilen Peaky Blinders dizisinin birkaç sezon daha devam edeceği düşünülse de yine de Murphy’nin şansı Bond olmak açısından hiç de düşük görünmüyor.

HAYRANLARI SONUCU DEĞİŞTİREBİLİR

Her ne kadar kaynağın aktardığına göre Britanyalı bahisçiler Murphy’nin şansını yüksek görmese de oyuncunun hayranları sonucun aksi yönde gelişebileceğini de düşünüyor.

“GURUR DUYUYORUM”

Murphy, Bond karakterinin yaratıcısı Ian Fleming’in yeğeni tarafından smokini giymeye uygun kişi olarak gösterilse de ünlü oyuncu geçen yıl verdiği röportajda isminin anılmasından gurur duyduğunu ancak bundan emin olmadığını söylemişti.

blank

İKİ İSİM AĞIRLIK KAZANDI

Öte yandan Game of Thrones’un yıldızı Richard Madden’in de en kuvvetli aday Tom Hardy’yle birlikte Bond rolüne seçilebileceği düşünüyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.