‘Alev Alev’ 5 Kasım Perşembe akşamı izleyicilerle buluşuyor

Show TV’de ekrana gelecek, Ay Yapım imzalı, yayınlanan tanıtımları ile büyük ilgi gören, çarpıcı ön izleme sahnesiyle sosyal medyada gündem olan ‘Alev Alev’ 5 Kasım Perşembe akşamı izleyicilerle buluşuyor. İlk bölüme tam 1 hafta kala yayınlanan yeni ön izleme sahnesi, ekran başındakileri içinde pek çok dinamiği barındıran güçlü bir hikayenin beklediğini gösterdi.

İskender (Berker Güven) ve Ömer’in (Cihangir Ceyhan) karşı karşıya olduğu sahnede İskender, nişanlısı Rüya’yı (Dilan Çiçek Deniz) yangından kurtaran Ömer’e para teklif ediyor. Tek bir an bile düşünmeden alevlerin içinden Rüya’yı kurtaran Ömer’in sözleri, genç adamın ne kadar cesur olduğunu gösterirken, İskender’in karşısında da bir tehdit olarak duracağını hissettiriyor. İkili arasındaki gerilimin dikkat çektiği sahne tansiyonu yükseltiyor.

‘Alev Alev’ için geri sayım başladı

Aslında birbirlerinden tamamen farklı gözükseler de yolları aynı derde düşen üç kadının değişen hayatlarını konu alan ‘Alev Alev’; hem oyuncu kadrosu hem de özgün anlatımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Sarnıçtaki yangından sonra yaşamları bir daha eskisi gibi olmayan karakterlerin, sil baştan giriştikleri mücadelede onları aşk ve hayatın beyaz ile siyah pek çok yanı buluyor. Kadrosunda Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz ve Zuhal Olcay’la birlikte Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ve Toprak Can Adıgüzel gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi, sezonun en iddialı yapımlarından biri olmaya hazırlanıyor.

‘Alev Alev’, 5 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de başlıyor!

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.