Efsane Bond kızı Tanya Roberts, hayatını kaybetti!

Rol aldığı James Bond filmi A View to a Kill ile tanınan Tanya Roberts, 65 yaşında hayatını kaybetti.

Tanya Roberts’ın ölümünü sözcüsü ve yakın dostu Mike Pingel doğruladı.

Pingel, Hollywood Reporter’a verdiği demeçte Roberts’ın ölümü beni yıktı. O muhteşemdi ve güzeldi. Bir ışığın uzaklara gittiğini hissediyorum.Tanya Roberts’ın bir melek ” diye konuştu.

24 Aralık’ta Los Angeles’ta köpeğini gezdirirken bir anda yere yığılan Tanya Roberts, Cedar Sinai Hastanesi’nde tedavi altına alındı ve pazar günü de hayata gözlerini yumdu.

blank

Tanya Roberts kimdir?

Gerçek adı Victoria Leigh Blum olan Tanya Roberts, kariyerine model olarak başladı. Reklam filmlerinde kamera karşısına geçtikten sonra 1975’te Forced Entry adlı yapımla oyunculuğa geçiş yaptı. Birçok filmde rol alan Tanya Roberts, James Bond serisinden 1985 tarihli A View to a Kill ile büyük bir çıkış yakaladı. Fakat bu filmin ardından kariyerinde beklenen yükselişi bir türlü gerçekleştiremedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.