Çikolata severlerin klasikleşmiş tek adresi ”Süleymaniye Çikolatacısı”

Birbirinden farklı lezzetleriyle fark oluşturan ve misafirlerini mest eden Süleymaniye Çikolatacısı; özel el yapımı çikolataları ile damaklara, görünümleri ile hafızalara kazınıyor.

Süleymaniye Çikolatacısı, Belçika çikolatasının en leziz haline Anadolu’nun doğal yetişmiş taze kuru yemiş, meyve ve baharatlarını ekleyerek lezzet şölenine dönüştürüyor. Tadın tarihten beslendiği Süleymaniye Çikolatacısı’nda; geçmişin birikimi özel lezzetler ve sunumuyla bugüne ve yarına ulaştırılıyor.

Beslenme tercihlerine göre vegan serisi dahil birbirinden farklı el yapımı ürünler sunan Süleymaniye Çikolatacısı’nın ‘özel güllü çikolatası’ 2019 için öne çıkıyor. Isparta güllerinden ilham alınarak geliştirilen güllü çikolata; bitter çikolata içerisinde birleşen yumuşak güllü ganaj ve kremsi dolgu ile damaklarda unutulmaz bir gül tadı bırakıyor.

Birbirinden lezzetli özel el yapımı çikolatalar; sevginizi ifade etmenin en tatlı yollarından biri olurken, Yeni yılda sevdiklerinize iyi niyet dileklerinizi sunmak keyifli bir çikolata deneyimine dönüşüyor.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.