Merve İleri’nin ilk single çalışması “Ne Güzeldik Oysa Biz”

Ekranın tanınan yüzlerinden oyuncu Merve İleri, “Meryem” dizisinde seslendirdiği, “Hasret” ve 90’lı yılların popüler parçalarından “Bugün Tadım Yok”un ardından pop müziğe ilk adımını Aysuda Ülkü Zeren’in “Ne Güzeldik Oysa Biz” parçasıyla attı.

Söz ve müziği Aysuda Ülkü Zeren’e, düzenlemesi Kıraç’a ait, “Ne Güzeldik Oysa Biz”, tüm dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Damla Demircioğlu’nun yönetmenliği ve Oktay Bingöl’ün görüntü yönetmenliğinde çekilen klip, fotoğraf ve video sanatıyla ilgilenen Merve’nin kendi kendine klip çekmesini konu alıyor. Stüdyo ortamında çekilen klip bir gün sürdü ve konsepte uygun olarak kompakt kameralar kullanıldı.

Merve İleri, İstanbul Devlet Tiyatroları’nın ardından, bir dönem kendi tiyatrosunu kurdu. “Seviyor Sevmiyor” ve “Diriliş: Ertuğrul” dizilerinde rol alan ve seslendirme çalışmalarına devam eden İleri, güçlü yorumu ile dikkat çekiyor. Kıraç’ın Garbiyeli adlı stüdyosunda kaydedilen parçada; piyano Nevzat Yılmaz, bas gitar, davul ve gitar Kıraç tarafından çalındı.

Merve İleri’nin ilk single çalışması “Ne Güzeldik Oysa Biz” tüm dijital platformlardan satın alınabilir ve dinlenebilir.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.