Cem Yılmaz, eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’yı takipten çıktı

Ekim ayında ilişkilerine son veren Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Cem Yılmaz, yılbaşı gecesinde eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’yı takipten çıktı.

Kasım 2019’da aşk yaşamaya başlayan ve bir süre magazin sayfalarını süsleyen Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz ekim ayında ayrılarak gündeme bomba gibi düşmüştü.

Ayrılık sonrası ayrılıkla ilgili ser verip sır vermeyen ikili arasında yaşanan son gelişme dikkat çekti. Ünlü komedyen Cem Yılmaz, yılbaşı gecesi eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’yı Instagram’da takip etmeyi bıraktı.

blank

Eski sevgilisini takipten çıkan Cem Yılmaz’ın Serenay Sarıkaya ile çekildiği kareyi hesabından silmemesi dikkat çekti. Öte yandan Serenay Sarıkaya’nın Cem Yılmaz’ı hala takip ettiği görüldü.

2020’NİN EN ÇOK KONUŞULAN ÇİFTİ OLMUŞLARDI

Aşklarıyla 2020 yılının en çok konuşulan çifti olan Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya birlikteliği gündeme bomba gibi düşmüştü.

Defne Samyeli ile ayrıldıktan kısa bir süre sonra Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başlayan Cem Yılmaz tartışmalara neden olmuştu. Samyeli, Yılmaz hakkında “Görmemişim, hiç ihtimal vermedim. Hiç konduramadım” ifadelerini kullanmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.