“Yeşim Salkım o….s” diyen Murat Övüç’e hapis şoku!

Yeşim Salkım, kendisine hakaret eden Murat Övüç hakkında davacı oldu. Savcılık, Övüç hakkında 3,5 aydan 2,5 yıla kadar hapis cezası istedi.

YouTube video

Yeşim Salkım ile Murat Övüç arasındaki davada flaş bir gelişme yaşandı.

Geçtiğimiz yaz Antalya Muratpaşa’da sahne alan Murat Övüç, yüzlerce kişinin önünde Yeşim Salkım’a ağır hakaretlerde bulunmuştu.

Yeşim Salkım, Övüç’ün ağır hakaretlerinin ardından savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu. Açılan soruşturma kapsamında ifadesi alınan Övüç, Yeşim Salkım’a dediği “Yeşim Salkım o….s” yönündeki sözleri için “Ağız alışkanlığı” savunması yaptı.

Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede Övüç hakkında, 3,5 aydan 2,5 yıla kadar hapis cezası istendi.

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek olan duruşma önümüzdeki günlerde yapılacak. Salkım’ın avukatı, “Sanığın yargılama sürecini takip edeceğiz. O ifadeler kadına yönelik artan şiddetin bir parçası” diye konuştu.

ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Murat Övüç, gelen tepkilerin ardından Yeşim Salkım’dan özür dileyerek, “Sayın Yeşim Salkım hanımefendiden çok özür diliyorum. Yaptığım çok büyük bir terbiyesizlikti. Bu arada çalıştığım firmalara ‘Murat Övüç’ü çıkarmayın’ diye telefonlar geliyormuş. Bir insanın ekmeğiyle oynanmaz. Tekrar özür dilerim, saygılar” ifadelerini kullanmıştı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.