Cem Garipoğlu’nun kardeşiyle fotoğraf çektiren Nilperi Şahinkaya’dan yeni açıklama

Geçtiğimiz günlerde, katil Cem Garipoğlu’nun kız kardeşi Sakine Garipoğlu ile fotoğrafı çıkan ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya Türkiye’nin gündemine oturmuş ve ünlü oyuncu sosyal medya hesabından sert bir açıklama yayınlamıştı. Şahinkaya, son olarak katıldığı bir galada konuya ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Şahinkaya, “Biz oyuncuyuz. Tanımadığımız bir sürü insan geliyor. Sohbet ediyoruz, böyle bir hayat tarzımız var. Bu hayat tarzında her yanıma gelene kimliğini soramam” ifadelerini kullandı.

YouTube video

Geçtiğimiz günlerde Münevver Karabulut’un katili Cem Garipoğlu’nun kardeşi Sakine Garipoğlu’yla fotoğraf çektiren ve bu nedenle büyük tepki toplayan Nilperi Şahinkaya, ilk yaptığı açıklamadan günler sonra ilk kez konuştu. Şahinkaya, son kez açıklama yaptığını belirtti.

blank

Şahinkaya’nın Sakine Garipoğlu’yla çektirdiği fotoğrafı infial yaratmıştı. Hala daha yankıları süren, gündemden düşmeyen bu fotoğraf nedeniyle de Şahinkaya’ya tepki yağmıştı.

YouTube video

‘ONUN O SAKİNE OLDUĞUNU BİLE BİLMİYORDUM’
Olayın hemen ardından da Şahinkaya çok vakit kaybetmeden yayınladığı bir videoyla açıklama yapmıştı.

Yaptığı ilk açıklamada “Bir arkadaşımla yemeğe çıktık. Kendisi de arkadaşımın arkadaşı. O da geldi. Sakine’yi orada tanıdım. Onun o Sakine olduğunu bile bilmiyordum. Sizden öğrendim” demişti.

Ünlü oyuncunun bu açıklaması çok tepki çekmişti.

‘BÖYLE BİR İDDİADA BULUNULMASI AKIL KÂRI DEĞİL’
Günler sonra Şahinkaya konuyla ilgili  şu ifadeleri kullandı:

“Bu konuyla ilgili sıcağı sıcağına kendimi ifade ettim. Yeterince açıklama yapamadığımı söyleyenler oldu. O anda sukünetinizi korumak çok zor oluyor. Bu öyle bir iddia ki çok ağır. Bu konu yeniden gündeme getirildiği için çok sinirlendim.

Bunun dışında aptal bir linç kampanyası başlatıldı dedim diye çok sinirlenildi. Öyle dedim çünkü ben 13 yıldır buradayım. 2010 yılından beri. 2011 yılından beri Instagram’ım var. Gayet şeffaf bir hayatım var. Bu aileyle görüştüğümü iddia etmek için şu 13 yılda bir fotoğraf dışında bir tane daha iddianın olması gerekiyordu. Kimle gezdiğim gayet ortada. Bir fotoğraf üzerinden böyle bir iddiada bulunulması bana akıl kari gelmedi. Bu yüzden böyle dedim.

Biz oyuncuyuz. Tanımadığımız bir sürü insan geliyor. Sohbet ediyoruz, böyle bir hayat tarzımız var. Bu hayat tarzında her yanıma gelene kimliğini soramam. Bu benim son açıklamam.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.