Bağlama Virtüözü Yudum, yeni teklisi “Nalına da Vur”u sevenleriyle paylaştı

Sözü ve Müziği türkülere büyük emek vermiş ve 2017 yılında yitirdiğimiz Ali Kızıltuğ’a ait olan “Nalına da Vur” eserinin düzenlemesini Hakan Sunul yaptı.

YouTube video

“Geçtiğimiz yaz büyük saygı duyduğum Mahzuni Baba’nın “Ağla Gözüm Ağla” türküsünde denediğimiz yeni düzenleme çok beğenildiği için bu yazda “Nalına da Vur” türküsünü aynı tarz düzenleme ile müzik severlerle buluşturdum” diyen Yudum, gençler türkü dinlemiyor klişesine de katılmadığını ifade ederek “Bakın geçen yaz nasıl “Ağla Gözüm Ağla” gençlerin dilindeydiyse, şimdide “Nalına da Vur” aynısını yaşayacak. Gençler türkü dinliyor, yeter ki biz onlara güncel düzenlemelerle türküleri sunalım”

Avrupa Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini alacak olan “Nalına da Vur” eserinin klipini Faysal Tokmak çekti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.