Deniz Çakır ‘Masumiyet’ setinde karavan krizi çıkardı

Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ’un başrollerinde yer alacağı Masumiyet dizisi çok yakında ekranlara gelecek. Büyük iddialar ile gündeme gelen dizi daha başlamadan karavan krizleri patlak verdi. Dizi ve film setlerinde yıllardır yaşanan karavan sorununu Masumiyet seti de tatmış oldu. Deniz Çakır’ın fail olarak gösterildiği kriz, oyuncular arasında gerginliğe neden oldu.

Sezonun iddialı dizileri arasında gösterilen Masumiyet’in yayın günü geçtiğimiz gün belli olmuştu. Çarşamba günleri ekrana gelecek dizinin çok iddialı oyuncu kadrosu var. Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ’un başrolü üstlendiği dizide, Serkan Tütüncü ve İlayda Alişan gibi başarılı oyuncular da rol alacak. Oyuncuları ve hikayesi ile gündeme gelen dizi bu sefer de karavan krizi ile gündemde.

blank

Dizi oyuncuları karavan koşulları nedeniyle zaman zaman sorun yaşayabiliyor. Bu sorundan Masumiyet dizisi de payını aldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın aktardığına göre; Bu konudaki son krize Masumiyet dizisi setinde Deniz Çakır neden oldu.

İddiaya göre, Çakır kendi karavanını küçük buldu ve rol arkadaşı Serkan Tütüncü ile İlayda Alişan’ın beraber kullandığı karavana yerleşti. Bu durum iki genç oyuncunun Deniz Çakır’a tepki göstermesine neden oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.