“Çarpışma”nın yapımcısı o iddialara cevap verdi

Yazar Nihat Genç’in, FETÖ mesajları verildiğini öne sürdüğü “Çarpışma” dizisinin yapımcısı AY Yapım, iddialara ilişkin bir açıklama yaptı.

Daha önce yine aynı yapım şirketinin başka bir dizisi olan Ezel ile ilgili FETÖ iddialarında bulunan, son olarak da Ankara’da meydana gelen YHT kazasını, “Çarpışma” dizisine bağlayan Nihat Genç’e, AY Yapım’dan yanıt geldi.

“Hakkımızda ısrarla çirkin bir söylem başlatmaya çalışanlar, keşke bu iddiaları üretmek için harcanan bu zamanı biraz araştırmaya harcasaydı. O zaman bizim, FETÖ tarafından ilk hedef alınan isimlerden olduğumuzu, 2011 senesinde bu örgüt tarafından sözde “rating operasyonu” adıyla, ev ve iş yerlerimize baskınlar yapılarak saldırıya uğradığımızı görürlerdi” denilen açıklamada, Nihat Genç’e tepki gösterildi.

“Bu süreçte hakkımızda asılsız iddialar yaratmaya çalışan o savcı ve operasyonu düzenleyenler, FETÖ terör suçları kapsamında cezaevine girdi. Biz o zaman yaşadığımız mağduriyeti, şu anda neredeyse bir madalya gibi taşıyoruz” diye devam eden açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

blank

Show TV’nin Çarpışma dizisi FETÖ duvarına çarptı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.