‘Çarpışma’ bu akşam saat 20.00’de Show TV’de başlıyor

Çarpışan aslında biz değildik, kaderlerimizdi…

Ay Yapım’ın heyecanla beklenen yeni dizisi ‘Çarpışma’ bu akşam (22 Kasım Perşembe) saat 20.00’de Show TV’de başlıyor. Yapımcılığını Kerem Çatay-PelinDiştaş’ın, idari yapımcılığını İsmail İçen’in üstlendiği, Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Ali Aydın’ın kaleme aldığı ‘Çarpışma’nın başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi birbirinden önemli isimler yer alıyor.

Dört arabanın birbiriyle çarpışmasıyla kesişen hayatları konu alan ‘Çarpışma’nın 1. Bölümünün konusu şöyle;

Kadir Adalı (Kıvanç Tatlıtuğ) İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Şubesi’nde görevli bir başkomiserdir. Ailesiyle mutlu bir hayat sürerken karısını ve kızını bir terör eyleminde kaybeder. Olanlar yüzünden büyük bir suçluluk duymakta ve çok acı çekmektedir. Acıdan yaşamdan vazgeçme noktasına gelen Kadir, sebep olduğu araba kazasıyla farkında olmadan hayatının bütün akışını değiştirecektir. Kazaya dört araba, dört hayat, dört insan karışır…
Kadir, Zeynep (Elçin Sangu), Cemre (Melisa Aslı Pamuk) ve Kerem (Alperen Duymaz). Kadir’in, ‘Çarpışan aslında biz değildik, kaderlerimizdi!’ dediği bu kaza, onların hayatlarını da birbirlerine bağlayacaktır.

‘Çarpışma’, etkileyici senaryosu, güçlü oyuncu kadrosu ve görsel bir şölen sunacak rejisiyle, Perşembe akşamları izleyicilerin tutkusu olacak.

blank

Künye
Yapım :Ay Yapım
Yapımcı :Kerem Çatay-Pelin Diştaş
Yönetmen :Uluç Bayraktar
Senaryo :Ali Aydın
İdari Yapımcı :İsmail İçen
Oyuncular :Kıvanç Tatlıtuğ (Kadir), Elçin Sangu (Zeynep), Onur Saylak (Veli), Melisa Aslı Pamuk (Cemre), Alperen Duymaz (Kerem), Mustafa Uğurlu (Selim), Merve Çağıran (Meral), Rojda Demirer (Belma), Hakan Kurtaş (Demir), İsmail Demirci (Galip), Sevtap Özaltun (Aslı), Gonca Cilasun (Serpil), Yıldırım Şimşek (Ömer), Gökçen Çiftçi (Aylin), Merve Nil Güder (Deniz) ve Erkan Can (Haydar)

Yayın Tarihi : 22 Kasım Perşembe/2018
Yayın Saati : 20.00

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.