Canan Çal ”İZ”

Yolun sonu nereye varır bilmem ama,yürüdükçe benliğime kavuşuyorum.

Yetenekli ses Canan Çal müzik dünyasına merhaba dedi. Ünlü sanatçı Orhan Ölmez’in Müzik Ölmez etiketi ile müzik dünyasına adım atan Canan Çal bu albümü ile hem heyecanını yaşıyor hemde şarkıları büyük beğeni almaya devam ediyor.

İyi ki diyorum. İyi ki; müziğin sonsuzluğu içinde dünyamı aydınlatıyorum… İnancı, sevgisi, desteği ile bu güne kadar geldiğim canımdan ötelerim; annem, babam, kardeşlerim, varlığı ile güç bulduğum, koşulsuz desteği, çabası ve fikirleri her daim yanımda olan güzel adam Erkan Koç, özverisi, titizliği, müzikal birikimi ile albümüme yön veren, birlikte çalışmaktan onur duyduğum Orhan Ölmez, ¨Müzik Ölmez¨ çatısı altındaki bütün arkadaşlarım, albüme duygusunu katan bütün müzisyen dostlarım, albüm fotoğraflarını çeken ve kapak tasarımını yapan Turgay – Elif Ceylaner, konserlerimde, Tv – radyo programlarımda beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan, çok kıymetli dinleyenlerim, ve; yanımda olan, manevi desteğini esirgemeyen bütün dostlarıma, arkadaşlarıma, sevgi ve teşekkürlerimi sunarım.

Müzik Ölmez etiketi ile yayınlanan, ¨Canan Çal – İz¨ isimli 10 eserlik türkü albümümüz, çok değerli bestecilerin eserlerinden ve ülkemizin farklı bölgelerine ait anonim türkülerden oluşmaktadır. Albümümüzün müzik yönetmenliği koltuğunda, Orhan Ölmez bulunmaktadır. Albümümüzde, birbirinden değerli müzisyenler, icraları ile eserlere duygularını katmışlardır, Canan Çal‘ ın muhteşem yorumu ile de; ortaya beğeneceğinizi umduğumuz bu güzel çalışma çıkmıştır. Baştan aşağıya aşkı, özlemi, neşeyi ve eğlenceyi bulabileceğiniz bu albümü keyifle dinlemeniz dileğimizle.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.