Seren Serengil’den Şükran Ovalı’nın estetiksiz haline olay yorum

Caner Erkin’le evli olan Şükran Ovalı’nın estetiksiz hali karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Seren Serengil, “Çocuk boşanacak şimdi” ifadesini kullandı.

Star TV ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın programında Caner Erkin’in eşi Şükran Ovalı’nın estetiksiz halini yayınladılar.

blank
Şükran Ovalı

“ÇOCUK BOŞANACAK ŞİMDİ”

4 aylık hamile olan ve kız bebek bekleyen Şükran Ovalı’nın estetiksiz hali karşısında büyük şaşkınlık yaşayan program yorumcularından Seren Serengil, “Çok kötü resmini bulmuşsunuz. Çocuk boşanacak şimdi” ifadesini kullandı.

Şakınlığını üzerinden attıktan sonra sözlerine devam eden Seren Serengil, “Ama photoshop da yapmış olabilirler” diyerek durumu kurtarmaya çalıştı.

CANER ERKİN’DEN CEVAP GELDİ

Bu haberlerden sonra Caner Erkin instagram’ın hikaye bölümündeN bu fotoğrafı paylaşarak eşi Şükran Ovalı’ya olan aşkını bir kez daha dile getirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.