Burak Özçivit yeni rol arkadaşı Kerem Bürsin’i şehir şehir gezdiriyor

‘Kardeşim Benim2’nin izlenmemesini Murat Boz’un galalara katılmamasına bağlayan Burak Özçivit yeni rol arkadaşı Kerem Bürsin’i şehir şehir gezdiriyor.

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, aynı zamanda yapımcısı olduğu ‘Kardeşim Benim 2’ filminin gişede hüsrana uğramasından dolayı Murat Boz’u suçlamıştı. Özçivit, jürisinde yer aldığı ‘O Ses Türkiye’ yarışmasının çekimleri dolayısıyla galalara katılmayan Boz’a tavır alıp popçuyu instagram’da da takipten çıkarmıştı. Ardından Özçivit, Kerem Bürsin’le birlikte Can Feda filmiyle boy gösterdi. Kerem Bürsin’le çekimler sırasında kaynaşıp ‘asker arkadaşı olduk’ diyen yakışıklı oyuuncu İstanbul gecelerinde de onunla birlikte boy göstermeye başladı. İki ünlü isim filmlerinin gişesinin bol olmasını istedikleri için il il gezip hayranlarıyla buluşma kararı aldı. Kardeşim Benim filminde yaşadığı hüsranı yaşamak istemeyen Özçivit’le yeni kankası Kerem Bürsin önceki gün Gaziantep’e ardından da Adana’ya gitti. Oyuncular, filmi coşkulu Adanalılarla birlikte izledi. Sevenlerinin mutluluk çığlıkları ve alkışlarıyla başlayan film gözyaşlarıyla bitti. Türk askerinin yüreklere dokunan hikayesini Burak Özçivit ve Kerem Bürsin’le birlikte izleyen Adanalılar filmin finalinde oyuncuları alkışa boğdu.

“Can Feda”da Burak Özçivit, sınır ötesi operasyonunda işgâl ekiplerine karşı canını ortaya koyan özel bir timin komutanı Yüzbaşı Alparslan’ı canlandırıyor. Kerem Bürsin’in canlandırdığı Jet Pilotu Yüzbaşı Onur’u düşman hattından kurtarmak için başlayan macera, beklenmedik bir savaşa dönüşüyor.

Murat Boz bir zamanlar yediği içtiği ayrı gitmeyen arkadaşı Burak Özçivit’le artık görüşmüyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.