‘Duyda İnanma’ tüm dijital platformlarda yerini aldı

EVİN’in yeni çalışması ‘Duyda İnanma’ tüm dijital platformlarda yerini aldı. Hitt Fest Yapım etiketiyle çıkan yeni çalışmanın ‘Duy da İnanma’ bulunduğu zehirli ilişkiden sonunda kurtulmayı başaran, acısını farkındalık ile yenen bir kızın ve kendini adeta vazgeçilmez sanan, vazgeçilebildiğini gördüğünde ise paniğe kapılıp köşeye sıkışan bir çocuğun hikayesi. Şarkının sözleri ve bestesi ise Evin Demirsoy’a ait.

Sanatçı Hakkında

Evin Demirsoy, 14 Ocak 1996’da, Mersin’de doğdu. İstanbul’a taşınmasının ardından ailesiyle birlikte önce Ukrayna’ya, ardından İsveç’e taşındı.

1,5 yıl mülteci kampında yaşayan genç şarkıcı, Ab’ye başvurarak 14 yaşında İsveç vatandaşlığını aldı.
Hem İsveç, hem İngiliz Edebiyatı ve Öğretmenlik üzerine eğitim aldı. Türkçe, İngilizce ve İsveççe’yi akıcı bir şekilde konuşan EVİN, 5 dil biliyor.

13 yaşından beri gitar çalan Evin, aynı zamanda piyano çalmaktadır. Müzisyen kimliğinin yanında aynı zamanda öğretmenlik de yapan EVİN, multikültürel bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.