Can Yaman ve Diletta Leotta aşkı İtalya’yı salladı

Başarılı oyunculuk performansı ile beğeni toplayan Can Yaman, Erkenci Kuş dizisiyle birlikte bir anda parladı.

Özellikle İtalya’da büyük bir hayran kitlesi olan yakışıklı oyuncu gönlünü spiker Diletta Leotta’ya kaptırdı. İkilinin samimi halleri Chi Dergisi tarafından yayınlandı. İtalyan Chi Dergisi, ilişkinin detaylarını da sayfalarına taşıdı.

YouTube video

Erkenci Kuş dizisinde hayat verdiği Can karakteri ile büyük beğeni toplayan ve ünü dünyaya yayılan yakışıklı oyuncu Can Yaman ve spiker Diletta Leotta’nın aşk yaşadığı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. İkilinin aşkını ortaya çıkaran İtalyan Chi Dergisi, çift hakkında yeni bilgileri de sayfasına taşıdı.

Ferzan Özpetek’in çekeceği reklam filmi ve yeni dizi için İtalya’ya giden Can Yaman’ın bir süredir Diletta Leotta ile iletişimde olduğu ve Yaman’ın İtalya’ya gitmesinin ardından ikilinin Roma’nın merkezindeki bir otelde 5 gün boyunca birlikte kaldıkları belirtildi. 5 günlük kaçamağın ardından Can Yaman Türkiye’ye dönerken Diletta Leotta da Roma ile Inter arasındaki maçtaki görevi için Roma’da kaldı.

blank

Geçtiğimiz günlerde güzel sunucu, bir demet çiçekle verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaşmış ve çiçeklerin isimsiz bir şekilde kendisine ulaştığını söylemişti. Dergide yer alan bilgide Leotta’ya ulaşan çiçekleri Can Yaman’ın gönderdiği ifade edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.