Hande Erçel asansör pozuyla sosyal medyayı salladı

Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin ile birlikte rol alan Hande Erçel, Instagram hesabının hikaye bölümünden yeni bir paylaşımda bulundu. Asansörde çekildiği fotoğrafı paylaşan Hande Erçel, Twitter’da gündem oldu.

Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de beğeni toplayan Hande Erçel, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı iddia edilen Hande Erçel, hakkında çıkan haberlere aldırış etmeden hayatına devam ediyor.

Sosyal medyayı oldukça aktif bir şekilde kullanan Hande Erçel’den yeni paylaşım geldi. Asansörde çekildiği pozu sosyal medya hesabının hikaye bölümünden paylaşan Erçel, takipçilerini mest ederken Twitter’da gündem oldu.

Twitter kullanıcıları Hande Erçel’in asansör pozunu paylaşarak ‘Hande aşırı cool. Asansörlü fotoğraflarını özlemişiz’, ‘Çok kıskanılıyorsun’ ve ‘Bir hemcinsinizin bu kadar başarılı olup Türkiye gündemine girmesi ne kadar güzel bir şey. Sizler ise “bu kızı çok abartmıyor musunuz? Oyunculuğu da yok neyini abartıyorsunuz?” diyorsunuz. Lütfen kalbinize başkalarının başarılı ile de mutlu olmayı öğretin. Böyle devam Hande Erçel’ gibi yorumlarda bulundu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.