Can Yaman: Artık İspanyol hayranlarımı neredeyse tamamen anlıyorum

Bay Yanlış adlı diziyle ekranlara dönmeye hazırlanan oyuncu Can Yaman, şimdilerde koronavirüs salgını nedeniyle günlerini evde karantinada geçiriyor. Bu süreci iyi değerlendiren Yaman, son paylaşımıyla dikkat çekmeyi başardı.

Can Yaman, tüm dünyaya kabus gördüren, ülkemizde de çok sayıda ölüme neden olan corona virüs salgını nedeniyle evinden çıkmıyor. Kendisini izole eder etmez İspanyolca öğrenmeye başlayan 30 yaşındaki yakışıklı oyuncu, 40 gün sonra amacına ulaştı.

Yaman, önceki gün sosyal medya üzerinden İspanyolca olarak “Artık İspanyol hayranlarımı neredeyse tamamen anlıyorum. Umarım gelecekte İspanyol röportajlar yapacağız” ifadelerini kullandı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.